o nas

začetki

Iz želje po svobodni ustvarjalnosti s povezavo tradicije in sodobnosti...

....je nastalo družinsko podjetje Iz Mlakarjeve delavnice. Za njim stojiva Marko in Danijela in verjameva, da so leseni izdelki, izdelani s strastjo, tisti, ki lahko dopolnijo vsak dom z domačnostjo in toplino.

vizija in vrednote

Postati sinonim za kakovost, unikatnost in predanost.

Vizija najinega podjetja je ustvarjanje lesenih izdelkov, ki bodo trajni. Za to je potrebno predano, natančno in kvalitetno delo s kakovostnimi materiali. Želiva, da najini izdelki navdihujejo vas - naše stranke in presegajo vsa vaša pričakovanja.

 • kakovost

  Kvaliteten les iz slovenskih gozdov ter, kakovostna strojna in ročna orodja, ki so še vedno nepogrešljiv del sodobnega mizarstva, vso znanje, ročne spretnosti, nenehno učenje in natančnost, dajejo našim izdelkom glavno predispozicijo, da so izdelki zares kakovostni.

 • trajnost

  Les doda prostoru prepotrebno toplino in domačnost, ki se z našimi izdelki lahko prepletata preko generacij. Trajnost je pogojena s kakovostjo in nama tako predstavlja eno najpomembnejših vrednot.

 • prilagodljivost

  Želje in vizije stranke so prvotnega pomena in le s prilagajanjem procesa dela in končnih izdelkov vam in vašim potrebam, lahko dosežemo obojestransko zadovoljstvo.

 • strokovnost

  Vso strokovno znanje, izkušnje, kreativnost in neprenehno učenje, so pogoji da spoštujemo les in zagotavljamo, da se les uporablja na trajnosten in učinkovit način.